Puur!

Puur! is een biologische kruidenier, gesitueerd in Heerde. Bij ons kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Je vindt alles bij ons, van verse groenten, boeren kaas uit de regio, zuivel, voedingssupplementen en huidverzorging tot ecologische wasmiddelen. Dagelijks is er keuze uit meer dan 30 soorten brood, waarvan de helft zuurdesembrood is. Brood waar tijd en liefde in gestopt is om het traditioneel te laten rijzen.

 

Binnen de muren van Puur! vind je ook ons eethuisje met de naam "Het hart van Heerde". Een naam om aan te geven wat Puur! wil uitdragen. Een plek in de kern van Heerde, waar liefde is voor lekker, eerlijk en gezond eten. Waar mensen elkaar ontmoeten en samen zijn. We nemen graag de tijd voor onze klanten en geven graag advies over gezonde voeding. We geven een tegengeluid in de haastige wereld om ons heen.

 

Heerde is een fantastisch dorp op de Veluwe, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. Er is bos, heide en water, want de rivier de IJsel vind je er ook. Vele toeristen komen naar Heerde om te genieten van de rust, de mooie natuur en de ruimte. Er zijn veel wandel en fietsroutes en voor de paardenliefhebbers is er een enorm mooi aanbod aan ruiterpaden.

 

Heerde is een Cittaslow-gemeente. Puur! omarmt Cittaslow. We gaan voor duurzaamheid, ontspanning, tijd voor elkaar en natuurlijk voor kwaliteit. We geloven in een kwalitatief goed leven door gezonde voeding, beweging en ontspanning. Heerde biedt dit allemaal!

 

We dragen Heerde een wat hart toe en voelen ons verbonden met de filosofie van Cittaslow. Rust creëren in deze hectische tijd en zorgdragen voor het milieu is van groot belang voor nu en voor de toekomst van onze kinderen. Puur! draagt hier graag een steentje aan bij.

 

voor meer informatie over Cittaslow kijk op http://www.cittaslow-nederland.nl

.