Puur!

 

Puur! is een biologische supermarkt voor al je dagelijkse boodschappen. Je vindt bij ons een grote keuze aan verse producten. Denk aan groenten en fruit, heerlijke zuivel, vlees, versgebakken broden (desem en gist met diverse granen als haver en spelt)

en boerenkazen.

Daarnaast hebben we allerlei producten voor dagelijks gebruik en bieden we een groot assortiment aan voedingssupplementen van o.a. Orthica, Bee-life, AOV, Vitals, Arkopharma, Bio-Kult en Mattisson, maar ook Bachbloesems en Alka-producten.

Tevens bieden we diverse huidverzorgingsproducten voor gezicht en lichaam van o.a. Dr. Hauschka, Weleda, Argandia, Bee Natural en Earth-line. Kort samengevat bieden we je een groot assortiment aan biologische of Demeter artikelen, wel meer dan 3,000 verschillende producten.

 

Puur! is in 2009 gestart. Toen nog heel klein. Bas en Claire Mekking begonnen met een verkoopwagen, waarmee ze in Heerde, Wapenveld en Oene, mensen kennis lieten maken met de heerlijke boerenkaas van Kaasboerderij van Zeeburg uit Doornspijk. Toen er een klein winkelpandje vrij kwam in de Bonenburgerlaan zijn ze daar verder gegaan met Puur! Naast de boerenkaas kwamen er steeds meer biologische producten bij en binnen korte tijd bleek de 25 m2 echt te klein. Er volgde een verhuizing naar de Dorpsstraat, waar Puur! samen met Veerle Bloemen een pand betrokken. In 2014 verhuisde Puur! opnieuw, naar de huidige locatie. Midden in het centrum van Heerde is er nu een royale winkel vol met gezonde en lekker producten met een gezellige horeca-hoek en terras om gezellig wat te eten en drinken.

 

Je bent van harte welkom in onze gezellige winkel!

 

 

 

.