online bestellen

Het is mogelijk om je boodschappen online te bestellen. De boodschappen zullen dan, op de door jou aangegeven dag, klaar staan in de winkel. Mocht je de boodschappen liever thuisbezorgd hebben, dan kan dit uiteraard binnen de regio ook. Vanaf 50 euro is dit mogelijk. De kosten voor het bezorgen zijn

€ 5. Boven de 100 euro bezorgen we gratis. Neem hiervoor even contact met ons op of vul je gegevens hieronder in en stuur ons een mail.

 

Om je boodschappen online te bestellen druk je op de link. Je komt dan uit op de bestelsite van Ekoplaza. Je kunt aangeven dat je de spullen bij ons wilt ophalen. Wil je jouw boodschappen geleverd krijgen dan geef je gewoon aan dat je het bij ons afhaalt. Let op laat Ekoplaza het niet rechtstreeks bij je bezorgen. Na je contact met ons zorgen we voor de levering. Mocht je nog wat extra's nodig hebben, wat je niet op site vindt, maar wel in onze winkel, kun je dit doorgeven en dan leveren we dit mee. Denk bijvoorbeeld aan een stuk vers gesneden kaas. 

 

Wanneer je jouw boodschappen hier haalt of we ze bij je bezorgen, kun je gewoon punten sparen van ons spaarsysteem. Meer info daarover elders op deze site.

 

We leveren aan huis op woensdag en op vrijdag. Mocht dit niet uitkomen, overleg dan met ons. Dan kijken we wat er mogelijk is.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.