Nieuws


nieuwe folder van 20-11 t/m 2-12

Acties van 30-10 t/m 11-11-17

De digitale folder van Puur! voor week 44 en week 45 


3-11-17

Puur! ondersteunt de junioren c en d van de Gemzen tijdens de Kick-off van het wedstrijd seizoen.


1-11-17

Wilt u meer weten over gezonde voeding? Puur! organiseert weer een serie voedingclinics. 

 

Agenda: 

1. woensdag 15 november - van 19:30 tot 21:30 -  Clinic 'Basis gezonde voeding’ 

2. woensdag 29 november - van 19:30 tot 21:30 - Clinic ‘Basis gezonde sportvoeding’

3. woensdag 13 december - van 19:30 tot 21:30 - Clinic ‘Gezonde sportvoeding voor gevorderde’

 

Kosten: Wil je deelnemen aan deze clinic zijn de kosten €15 per avond of €35* voor de hele serie!  

 

*Deze serie kan je volgen als geheel maar ook als aparte onderdelen. De avonden zijn een vervolg op elkaar en informatie van de eerste clinic komen weer terug in de vervolgavonden. Het is daarom wel mogelijk om je apart voor de eerste en tweede avond op te geven, maar niet voor de derde. Daarvoor heb je de kennis van de voorgaande avonden nodig. 

 

Aanmelden? U kunt zich aanmelden in de winkel en tot 3 dagen voor de betreffende clinic afmelden. 

Het aantal deelnemers per clinic is beperkt tot een mamimum van 15 personen. Hierdoor kunnen we een interactieve en uiterst informatieve avond garanderen. 

 

Meer informatie: 

 

Serie clinic Gezonde (sport)voeding. 

Wilma van der Geer- Wibbelink, leefstijl consulent zal de serie over Gezonde (sport)voeding verzorgen. Naast dat zij als zelfstandige werkt is zij ook verbonden aan de Landelijke organisatie Gezond & Weldoen. Ze begeleidt mensen op het gebied van voeding en beweging en verzorgt workshops voor particulieren en bedrijven. Ze is een ervaren loper en heeft zelf ondervonden dat je de marathon kunt lopen op verse en natuurlijke voeding. 2 jaar terug heeft ze de marathon gelopen zonder de reguliere gelletjes in een tijd van 3.31uur. Voor meer info zie http://theambassador.nl. Benieuwd naar haar ervaring en kennis?

 

 1. Clinic 'Basis gezonde voeding’ 

Tijdens deze clinic leer je wat de basis is van gezonde voeding. Wat is voor jou van toepassing en waar gaat je voorkeur naar uit. Deze basis is belangrijk als fundament voor iedere sporter maar ook als het gaat om sportvoeding. Voor een goede prestatie is gezonde voeding een pre. Je krijgt niet alleen informatie, we gaan ook producten laten zien en proeven. Een gevulde avond met koffie en thee, lekkere snacks, ervaringsverhalen en praktische tips. 

 

 2. Clinic ‘Basis gezonde sportvoeding’

Welke sport je ook doet, je wilt voldoende energie hebben en je fit voelen tijdens het sporten. Naast je basis voedingspatroon is het ook belangrijk wat je voor tijdens en na het sporten eet. Er zijn veel producten in de omloop, maar wat is gezond? Hoe zorg je dat je voldoende energie hebt, en voorkom je dat je last krijgt van je maag en darmen? Op deze avond leer je de basis over gezonde sportvoeding.  Een gevulde avond met koffie en thee, lekkere snacks, ervaringsverhalen en praktische tips. 

 

 3. Clinic ‘Gezonde sportvoeding voor gevorderde’

Tijdens deze clinic gaan we praktisch aan de slag om zelf natuurlijke en verse sportdrank te maken. Sport jij veel en heb jij extra voeding nodig? Wil je daarnaast verantwoorde keuzes kunnen maken in sportvoeding zonder toevoegingen en geraffineerde suikers? Dan is deze workshop voor jou!  Een gevulde avond met koffie en thee, lekkere snacks, ervaringsverhalen en praktische tips. 

 

zie ook:

theambassador.nl