Het hart van Heerde

Welkom bij "het hart van Heerde", het eethuisje van Puur! in het mooie Heerde.

 

We verwennen je graag met al het lekkers van onze kaart. We serveren heerlijke koffie en thee met wat versgebakken lekkers erbij. Tevens kunt je bij ons lunchen met heerlijke sandwiches, wraps, tosti's en verse soepen. Daarnaast kan je borrelen met een lekker wijntje of biertje met diverse borrelhapjes. Op vrijdagavond is onze keuken geopend en kun je naast de kaart kiezen voor een lekkere daghap of een van de vele pizza's die we dan maken.

 

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons eten en drinken en kiezen daarom voor zoveel mogelijk biologische en biologisch dynamische (Demeter) producten. Wanneer we toch moeten uitwijken gaan we voor zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk. Zo vind je in onze kaart bijvoorbeeld heerlijke boeren kazen. Deze zijn niet biologisch, maar komen uit de regio en we kennen de boer goed. Daardoor weten we dat deze kazen zo natuurlijk mogelijk gemaakt zijn en dat het welzijn van de koeien hoog in het vaandel staat. En dat proef je! Overigens hebben we uiteraard ook biologische kazen.

 

Puur! en " het Hart van Heerde" willen graag laten zien dat gezond eten goed voor je is en voor het milieu. Maar bovenal dat het heerlijk smaakt!

 

Mocht je rekening moeten houden met een dieet, vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Eet smakelijk!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Locatie

Puur!

Dorpsstraat 22

8181HR Heerde

Email: info@puurinheerde.nl

Telephone: 0578-690245